Kunnskapsplattformen for energi og koding👋

3/2/2023

Ideen

Enerbits er ideen som ble sterkere og mer motiverende desto mer den ble jobbet med. Det føltes som ti år med observasjoner, erfaring og behov falt i fanget. Nå er vi klare til å vise deg plattformen, og hvor vi er på vei. Les mer bakgrunn og visjon her.

Teamet og målet med Enerbits.

Teamet bak Enerbits brenner for en forbedret distribusjon av kunnskap samt det vi kaller "kollektiv level-up" i klasserommet. Det skal være enklere å trigge ny motivasjon og sette gnist på evnen som allerede ligger der. Vi elsker prinsippet "I know enough to be dangerous", og vil spre dette etter beste evne med Enerbits. Tradisjonelle KPI'er for små bedrifter blir i grunnen uviktige. For oss er det win-win i klasserommet som gjelder. Suksess målt i klasserommet er KPI'en for Enerbits. Alt annet er sub-prioritet. Detaljer om teamet finner du her.

Produktstatus

Vi er nå demo-ready og vil vise deg hva plattformen kan gjøre. Ta kontakt for booking eller uformell prat her.

Vil du hjelpe?

'Talent wins games, but teamwork win championships' heter det. Vi er alltid interessert i flinke folk som identifiserer med visjonen, samt partnere. Det gjelder både industrielle partnere og investorer. Se her for detaljer hva vi ser etter.

Neste steg

Enerbits v.1.0 kommersialiseres nå og er klar til levering august 2023. Følg nyhetsbrev eller andre kanaler for å følge med på lanseringer, forhåndsbestilling m.m.

Beam us up, Scotty! 💜

-Enerbits HQ, Stavanger.